RTT Tennis

Tennislessen/trainingen zomerseizoen 2017

Inschrijf formulieren voor de tennislessen/trainingen voor het zomerseizoen 2017 zijn te verkrijgen via
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0621817724. Trainingen vinden plaats bij Theo Meijer Sport in Leusden. 
 

Regionale trainingen

De regionale trainingen worden dit zomerseizoen hoofdzakelijk verzorgd op de buitenbanen van Fit Academie Bokkeduinen in Amersfoort. Neem voor specifieke informatie over de regionale trainingen contact op met Ron Timmermans ( 06 21 81 77 25) of stuur een e-mail. Om deel te kunnen nemen aan het programma van de regionale trainingen wordt vooraf een intakegesprek gevoerd en een kleine test afgenomen zodat RTT het juiste trainingsprogramma ‘op maat’ kan samenstellen.
 

Fulltime trainingsmogelijkheden

Neem voor onze fulltime trainingsmogelijkheden contact op met Ron Timmermans om een professioneel trainingsprogramma samen te stellen op het gebied van tennis, conditie en algemene begeleiding. Telefoonnummer: 06 21 81 77 25 of stuur een e-mail.
 

Specifieke conditietrainingen

De conditietrainingen worden bij RTT hoofdzakelijk verzorgd door Get Flexible en vinden plaats in de Club Pellikaan te Amersfoort. In samenwerking met de trainers van RTT wordt een specifiek programma samengesteld dat uitgevoerd wordt in persoonlijke trainingen en/of in kleine groepen. Voorafgaand aan deze trainingen wordt een intakegesprek gehouden en testen afgenomen.
 
Om tennislessen/trainingen van RTT op deze locatie te kunnen volgen dient u lid te zijn van de Club Pellikaan. Bent u al lid, dan zijn de inschrijfformulieren voor de tennislessen verkrijgbaar bij de entree van Club Pellikaan. Wilt u lid worden en tennislessen volgen tijdens het winterseizoen 2016-2017? Stuur dan voor nadere informatie een e-mail of bel naar RTT: 06 21 81 77 24. Wij sturen u dan digitaal een inschrijfformulier toe.

Club_Pellikaan