RTT Tennis

Het RTT team wenst u hele fijne kerstdagen en een gezond, sportief 2018!

In de periode van 25 december 2017 tot en met 6 januari 2017 zijn er geen tennislessen-/trainingen i.v.m. de kerstvakantie.

In de eerste week van de kerstvakantie nemen veel RTT spelers o.a. deel aan het begeleide Tulip toernooi in Hilversum.

Kom naar mooie en spannende wedstrijden kijken van onze RTT spelers en trainers en moedig ze aan! 

Alle RTT leerlingen, die toernooien spelen in de kerstvakantie, heel veel succes!

En ben je met vakantie, heel veel plezier!

Namens het RTT team

Ron Timmermans

 

De examenuitslagen zijn bekend en alle RTT spelers en speelsters, die geslaagd zijn, van harte gefeliciteerd  met het behalen van je schooldiploma! 

En nu op naar de toernooien.  Veel succes!

 

Het RTT team

Dit seizoen zijn er 5! Alta Klasse Promoties.

Het 4e team Alta is gepromoveerd van de 3e klasse naar de 2e klasse.

Het 3e team Alta is gepromoveerd van de 3e klasse naar de 2e klasse.

Het 2e team Alta is gepromoveerd van de 1e klasse naar de hoofdklasse.

Het 1e team Alta heren is gepromoveerd van de hoofdklasse naar de eredivisie. (geen foto)

Jongens tm 14 jaar zijn 2e klasse kampioen.

Van harte gefeliciteerd allemaal!

 

View the embedded image gallery online at:
http://rtt-tennis.nl/index.php/nieuws#sigProIda41fdf4335

Vanaf 3 april 2017 trainen wij met onze nationale-, regionale jeugd en fulltimers op de gravelbanen van Theo Meijer Sport in Leusden. Daarnaast kan voor de kracht en conditietrainingen van RTT gebruik gemaakt worden van onze  outdoor/bootcamp-crossfitness veld, de buitenfitnessruimte, de binnenfitnessruimte of onze funXtionruimte. Lees hier het volledige artikel uit de krant Stad Amersfoort van 3 mei jl, over de samenwerking. Meer informatie over Theo Meijer Sport kunt u vinden op.
www.theomeijersport.nl 

Op 14 juni 2017 wordt bij Alta de Mini Middag gehouden. Op deze middag kunnen kinderen kennis maken met tennis. Zie onderstaande video van een geslaagde Mini Middag van vorig jaar. Opgeven kan per mail naar Alta: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

View the embedded image gallery online at:
http://rtt-tennis.nl/index.php/nieuws#sigProIdf618c9d1c7

Travel Team Fulltimers worden exclusief begeleid en getraind door RTT-Tennis op internationale locaties in de wereld. Ook de ambitie voor een tennis carrière? Neem contact op met Ron Timmermans 06 21 81 77 24 of stuur een bericht.

View the embedded image gallery online at:
http://rtt-tennis.nl/index.php/nieuws#sigProId8219553259

 

 

 

View the embedded image gallery online at:
http://rtt-tennis.nl/index.php/nieuws#sigProId819cb6fabb

Voor het derde jaar is er afgelopen week een selectie groep spelers van de tennisschool van Ron Timmermans op trainingskamp/-stage geweest in Soto Grande Spanje om alvast veel uren te maken op gravel ter voorbereiding op het gravelseizoen 2017.

De trainingen werden door Ron Timmermans verzorgd geassisteerd door Kevin Schimmel.

Naast de tennistrainingen op het gravel was er elke dag conditietraining onder leiding van Linda de Vries en werd er ook veel aandacht besteed aan de mentale vaardigheden gericht op tennis.

 

Met dank aan de gastvrijheid van de familie Huyskes.

 

Impressie van de tennis-, conditie- en mentale trainingen

 

 

View the embedded image gallery online at:
http://rtt-tennis.nl/index.php/nieuws#sigProIdc0f682e0e2
 
 

De nieuwe serie tennislessen zomer 2017 start 3 april a.s. en er zijn nog enkele mogelijkheden om in te schrijven.

Wees snel, vol is vol!

 

TENNISLESSEN RTT – THEO MEIJER ZOMER 2017

Deze zomer starten we ook met tennislessen op de buiten gravelbanen van Theo Meijer in Leusden.

Voor het aanvragen van een inschrijfformulier kunt u een email sturen naar; Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Praktijk Chiropractie Kramer staat al meer dan 30 jaar een deskundig, vriendelijk en doelgericht team voor u klaar in Utrecht. Ons team bestaat naast mijzelf en mijn vrouw Lucienne uit nog 2 chiropractoren en 4 assistentes. We zien vooral patiënten met lage rug- en nekklachten. Dat acute rugklachten op de tennisbaan soms snel te verhelpen zijn werd mooi duidelijk tijdens de kruisingsfinale op het Melkhuisje.

Ron zag dat zijn pupil in de enkel moest opgeven door acute rugpijn. Hij belde mij – het was een zondag – of ik er iets mee kon. In de praktijk in Utrecht heb ik de dwangstand van de rug kunnen verhelpen en deze weer functioneel kunnen krijgen , zodanig dat zij haar dubbels - DD en GD (toen nog een onderdeel van de Eredivisie) - weer kon spelen en nota bene ook kon winnen. Toeschouwers – zeker ook van de tegenpartij – waren verbaasd en op de sportpagina van een landelijke krant stond “Kraker redt tennisteam”. Vanuit het hele land heb ik daarna veel tennissers mogen zien. Extra leuk was het om daarbij ook nog een aantal jaar naar Wimbledon mee te reizen.

Naast topsporters behandelen we bij Chiropractie Kramer ook veel mensen met artrose of klachten aan een extremiteit . Het soepel en goed laten bewegen van het menselijk lichaam is onze expertise. Een technisch goede tennisslag of service vereist een zeer goed functionerend bewegingsapparaat. Een beperking van die beweeglijkheid of een pijnklacht, hoe licht ook, kan een goede techniek al flink in de weg zitten. Chiropractie kan helpen een goede balans van het lichaam te herstellen – of het nu gaat om een rug, nek, schouder arm of polsklacht.

In de regel wordt bij de anamnese – eerste bezoek – duidelijk of wij iets kunnen doen. De jongste patiënt is een week oud – de oudste is ouder dan 100.

Erkenning is er de laatste jaren steeds meer. De opleiding tot chiropractor is universitair (5 jaar). De helft van de doorverwijzingen is via huisarts, specialist of fysiotherapeut. Met meer dan 31.000 ingeschreven patiënten zijn we een snel groeiende praktijk binnen de gezondheidszorg.

Denkt u dat chiropractie misschien iets voor u of uw kind kan betekenen bel gerust voor informatie of kijk op onze website www.chiropractiekramer.nl