RTT Tennis

Duidelijke ambitie en filosofie

RTT heeft zich toegelegd op de regio midden Nederland en geeft rechtstreeks trainingen aan individuele spelers zowel in
groepsverband als privétraining. En wij verzorgen ook alle clubtrainingen van de top tennisclub Alta in Amersfoort.
Van trainingen en coaching van het eerste gemende zondag eredivisie team tot en met de jongste jeugd.
Ook zet het hele RTT team zich in voor allerhande zaken, naast het verzorgen van de trainingen, om een ieder Alta lid
zich thuis te laten voelen op deze mooie club. RTT heeft bewust gekozen om maar met een club samen te werken,
om ons voor de volle 100% in te kunnen zetten.

Plezierige samenwerking

Wat mag u, naast liefde voor het tennisspel en gedrevenheid, nog meer van RTT verwachten? Onder meer een uiterst plezierige werkwijze met een open cultuur binnen een ‘goed geoliede’, ervaren organisatie. Het is per se niet onze ambitie om de grootste te zijn. Wel streven we ernaar om de beste te zijn c.q. te blijven.
 

Prestatieve ontwikkeling

Heldere communicatie en het stellen van realistische doelen zijn daarbij, zo weten wij uit ervaring, van essentieel belang. Regelmatig vindt dan ook intensief overleg plaats. Tussen de speler en de trainer of tussen de speler, trainer en vereniging. Uiteraard worden bij jeugdspelers ook de ouders betrokken bij het overleg.
 
Wij vinden dat je een speler pas echt goed kunt begeleiden door als het ware in zijn huid te kruipen. Belangrijk hierbij is dat we samen eerst haalbare doelen vaststellen. RTT wil volledig waarmaken wat wordt beloofd. We doen dan ook niet aan ‘gouden bergen’. De ene speler heeft nu eenmaal meer talent en/of doorzettingsvermogen dan de ander. De prestatieve tennisontwikkeling staat bij ons centraal. Waarbij de ontwikkeling van de speler even belangrijk is als zijn of haar prestaties.
 
Het spelen van wedstrijden is uiteraard een belangrijk doel. Maar in onze visie is de ontwikkeling van de mentale, technische, tactische en conditionele vaardigheden minstens zo belangrijk. Van RTT mag u dan ook op dit gebied een zeer intensieve training en begeleiding verwachten.